10 غذایی که نباید آن ها را 2 بار گرم کنید + اسامی غذاها
برخی غذاها هستند که با دوباره گرم کردن آنها ممکن است سلامتی شما براحتی به خطر بیوفتند.
این مطلب را پس از خواندن با دیگران اشتراک بگذارید
اسامی این ده غذا به همراه دلیل گرم نکردن دوباره آن ها را در پویامگ بخوانید :
شلغم، چغندر و کرفس
این سبزیجات به علت داشتن نیترات بالا، در صورت گرم کردن مجدد میتوانند مشکلات جدی برای سلامت ایجاد کنند.
قارچ
قارچ بعد از پخت باید مصرف شود . گرم کردن مجدد قارچ باعث تغییر ساختار پروتئینها و بروز مشکلات گوارشی و حتی قلبی میشود.
غذای کودک و شیر خشک
غذای کودک یا شیر خشک کودک را نباید دوباره حرارت داد. این کار باعث از بین رفتن مواد مغذی و افزایش احتمال مسمومیتهای غذایی در کودکان میشود.
روغن
روغن را نباید دوباره استفاده کرد. حرارت دادن دوباره ی روغن باعث میشود که دود و اکسیدشدن آن سریع شود و برای سلامتی ضرر دارد.
مرغ
اگر مرغ به طور کامل تا دمای حداقل ۷۵ درجه سانتیگراد گرم نشود، به دلیل محتوای باکتریایی میتواند منجر به مسمومیتهای غذایی شود.
غذاهای دریایی
نگهداری صحیح غذاهای دریایی بعد از پخت بسیار مهم است. برخی ماهیها در صورت عدم نگهداری صحیح میتوانند هیستامین تولید کنند و باعث بروز واکنشهای ناخوشایند مانند حالت تهوع، استفراغ، و اسهال شوند.
سیبزمینی
نباید سیب زمینی را دوبار گرم کنید چون باعث سوهاضمه و ممکن است دارای سم بوتولیسم شود و این کشنده است.
اسفناج و کلم
این دو سبزی بسیار مفیدند اما گرم کردن مجدد آنها میتواند نیتروزآمین تولید کند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
تخممرغ
دوباره گرم کردن تخم مرغ باعث سرطان میشود چون حرارت باعث اکسید کردن پروئین ها میشود.
برنج
گرم کردن مجدد برنج نیاز به دقت دارد. باکتری باسیلوس سرئوس در برنج گرم شده میتواند رشد کند و باعث مسمومیت غذایی شدید شود. برای جلوگیری از این مشکل، برنج باید به طور کامل گرم شود تا سموم آن از بین برود. پویامگ
فهرست مطلب :